Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Alvar Aallon henkeä


Ajatonta Alvar Aallon henkeä  Helsingin Kaartin kaupunginosassa sijaitsee perinteitä vaaliva täyden palvelun kauneuskeskus, Salon Era.

Vaikka vuodet vaihtuvat, palvelee Margit Kuokkanen henkilökuntineen yhä asiakkaita rautaisella ammattitaidolla.

Astuessa Kasarmikadulta sisään Salon Eraanon vaikea sanoa, millä vuosikymmenellä eletään: parturi-kampaamo on klassinen ja avara funkkistila, joka vannoo Alvar Aallon suunnittelun nimeen.130-neliöinen Salon Erapitää sisällään verhoin eristetyt loosit, jotka mahdollistavat samanaikaiset käsi-ja jalkahoidot niin naisille kuin miehille. Myös loosit ovat tilaustyötä Alvar Aallolta ja nekin ovat kestäneet mainiosti yli 60 vuotta.

Liikkeen perällä on kaksi huonetta vartalohoitoja varten. Suuret ikkunat antavat sisäpihalle ja luonnonvalo pääsee tarvittaessa huoneisiin. Vastapäinen puutalo on rakennettu 1800-luvulla. Sisäpihalla meillä on kesäisin puutarhajuhlia ja muotinäytöksiä asiakkaille. Salon Eraon sisustettu ajattomasti, mutta kodikkaasti.

Miljöö on todella tärkeä paikassa. Haluamme säilyttää korkeatasoisen linjamme. Parturi-kampaamon tulee olla selkeä ja helposti siistinä pidettävä; vaikutelman on oltava ennen kaikkea puhdas.

Salon Eranhenkilökunta käy paljon maailmalla aistimassa uusia tuulia. Välillä mukaan tarttuu jotain, millä muuttaa hieman liikkeen ilmettä.

Vastaanottotiskin takana näkyy laaja kirjo kauneustuotteita. Vasemmalla ovat hoitoihin tarkoitetut tuotteet, oikealla taas hiustuotteet. Valikoimamme on luonnonläheinen, tuotteet eivät ärsytä. Ne saattavat olla hieman kalliimpia, mutta sitäkin tasokkaampia.

Lähes 70-vuotisella Salon Erallaon vakiintunut asiakaskunta, joka käy parhaimmillaan asioimassa jo kolmannessa sukupolvessa. Asiakkaat viihtyvät täällä ja kehuvat hyvää henkeämme. Meillä on kokonaishoitoja, vain kylvyt puuttuvat.